Zelená střecha na parkovacím domě Fakultní nemocnice Plzeň

Místo realizace/Place of realization: Plzeň
Autoři projektu/Authors of the project: SUDOP Project Plzeň a.s.
Investor: Fakultní nemocnice Plzeň
Generální dodavatel/General contractor: GEOSAN GROUP a.s.
Výměra/Area: 3667 m²
Rok založení/Year of construction: 2016-2017

Nad parkovacím domem Fakultní nemocnice v Plzni se nachází extenzivní plochá zelená střecha, která je pochozí.

 

Technické parametry:

  • kořenovzdorná vrstva - Pás z SBS modifikovaného asfaltu s aditivy proti prorůstání kořínků 5,2 mm (Elastek 50 garden)
  • separační vrstva - Separační netkaná polypropylenová textílie min. 300 g/m2
  • drenážní - Nopová fólie z perforacemi na horním povrchu, tl. stěny 1 mm, výška 20 mm =>drenážní a současně hydroakumulační vrstva (Dekdren T20 garden)
  • hydroakumulační vrstva  - Nopová fólie z perforacemi na horním povrchu, tl. stěny 1 mm, výška 20 mm =>drenážní a současně hydroakumulační vrstva (Dekdren T20 garden)
  • vegetační vrstva - Vegetační substrát pro suchomilné rostliny tl. 80 mm
  • vegetace - Suchomilné rostliny skupiny 1 a 2

Líbí se Vám tato střecha?

CELKEM: 1029 hlasů
POŘADÍ: 5. místo

Soutěž podporuje:

Partneři soutěže:

Mediální partner:

Kontakty:

Ing. Jana Šimečková
e-mail: info@szuz.cz

Údolní 567/33, 602 00 Brno
Tel. + 420 777 581 544